Малий футбол – велике свято!

 30.09.2016
Запорізька область

В с.м.т. Велика Білозерка Запорізької області 22 вересня поточного року відбувся в десяте обласний традиційний турнір з футболу 5х5 під гаслом «Здорові діти – здорова нація».

Турнір проводився з метою популяризації футболу серед юнаків 2003-2004 року народження, пропаганди здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності юних футболістів.

Організаторами змагань виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради а також Велико-Білозерський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Велико-Білозерської районної федерації футболу.

У цьому році прийняло участь 9 команд : «Ізвєстія» с. Широке, с.Калинівки, ДЮФК «Веселе», «Енергія» Енергодар, «Темп-ЗАЕС» Енергодар, «ЦТКС» Енергодар, «Степной» Заповітне, «Олімп-НВК» В-Білозерка та «Олімп-2» В-Білозерка. Ігри проходили у двох підгрупах за коловою системою, перможці яких грали за 1-2 місце, а команди,які зайняли другі місця у своїх підгрупах вели боротьбу за 3-4 місце.

За почесне 3 місце, як і минулого року боролись команди «Енергія» Енергодар та «Ізвєстія» с. Широке. Перемогу з мінімальним рахунком 1:0 у напруженій боротьбі здобула команда «Енергія».

А за 1-2 місце також як і в минулому році зійшлися господарі майданчика команда «Олімп-НВК» В-Білозерка та «Темп-ЗАЕС» Енергодар. Отримавши перемогу з рахунком 2:0 чемпіоном турніру в третє поспіль стала команда «Темп-ЗАЕС» Енергодар. Після закінчення фінального матчу з привітальним словом виступив директор В-Білозерського НВК №1 Шило Іван Федорович, головний спеціаліст КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Біляєв Володимир Костянтинович та головний секретар змагань, директор В-Білозерського сільського центру фізичного виховання населення «Спорт для всіх» Бєлан Іван Юрійович.

Кращим гравцем турніру визнано Неілу Олександра з команди «Темп-ЗАЕС», кращим воротарем турніру визнано Лагоду Ростислава з команди «Олімп-НВК» с.м.т. В-Білозерка, а кращим нападаючим визнано Дякова Михайла з команди «Енергія» Енергодар.

Кращі гравці відзначені дипломами та цінними призами. Учасники були нагороджені грамотами, призери та переможці кубками, медалями, грамотами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх».

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» дякує за постійну допомогу у проведенні турніру В-Білозерський НВК №1 в особі директора Шила І.Ф., а також слова подяки висловлює представникам за організацію команд та небайдужість до розвитку спорту в Запорізькій області.