Міні-футбол до Дня знань

 06.09.2017
Запорізька область

2 вересня 2017 року у м. Мелітополь Запорізької області пройшов міжклубний турнір з міні-футболу присвячений «Дню знань» та «Дню фізичної культури та спорту в Україні».

Організаторами турніру виступили Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР.

Захід проводився з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом та пропаганди здорового способу життя, .

Присутніми на заході були: директор Мелітопольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валентина Гур’єва.

Взяло участь в турнірі 4 команди різної вікової категорії учнів. Ігри пройшли по коловій системі в дуже впертій боротьбі. Команди були рівні по своїй майстерності.

В результаті ігор перше місце виборола команда «Червона гвоздика», друге місце – «Молодята», третє місце команда «Антей» і на четвертому місці команда «Промінь».

Усі учасники були нагороджені грамотами за підтримки КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та футбольними м’ячами від спонсорів.