Молодь запоріжжя- за здоровий спосіб життя!

 15.04.2015
Запорізька область

На Запоріжжі 7 квітня 2015 року в легкоатлетичному манежі ВАТ "Запоріжсталь"в рамках проведення Всесвітнього Дня здоров'я, відбулась Всеукраїнська акція "Руханка".

Захід був присвячений Всесвітньому Дню здоров’я. Вперше така акція пройшла серед учнів запорізьких вузів, шкіл, трудової молоді, спортивних секцій та організацій. На масову руханку в легкоатлетичному манежі зібралося понад 500 осіб.

Організаторами акції виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, відділення НОК в Запорізької області та КЗ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР.

Метою акції: формування сталої звички регулярних занять спортом та ведення здорового способу життя.

Всі учасники акції активно провели масову руханку. Видовище було дивним, масштабним і цікавим. Спортсмени повторювали вправи за знаменитими спортсменами, Олімпійською чемпіонкою Ольгою Стражева і заслуженим тренером України, президентом Запорізької обласної федерації гімнастики Борисом Кокарєва.

Фінальним акордом заходу "Руханка" став флешмоб "пліч-о-пліч" і вогненний фонтан. Молодь повинна розвиватися, вести активний і здоровий спосіб життя, адже рух-це життя! Запорожці за здорове майбутнє!