На мелітопольщині «Спорт для всіх» долучився до підготовки переможців

 16.03.2015
Запорізька область

14 березня 2015 р. всеукраїнська асоціація карате і змішаних єдиноборств «karate mma pro» стала ініціатором проведення відкритого турніру з контактного карате серед дітей, юнаків та дорослих в розділах «куміте» та «хокутокі» на приз ректора мелітопольського державного університету.

Змагання пройшли в спортивному залі Мелітопольського державного педагогічного університету. Турнір не був численним але зібрав спортсменів із спортивних клубів м Мелітополя а також смт. Кирилова та м Дніпропетровськ.

Спортсмени мелітопольської команди, які підготували тренери Жорняк Андрій та Шамурад Ахмедов, тренуються на базах «Центру дитячої та юнацької творчості», а також міського та районного центру «Спорт для всіх». Вони показали наступний результат: 2- золота, 2- срібла і одна бронзова нагорода

Загальне керівництво заходом здійснювалося радою ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ КАРАТЕ і змішаних єдиноборств «KARATE MMA PRO».

Безпосереднє керівництво проводило об'єднана суддівська колегія.

Змагання проводилися за правилами класичного Кіокушин карате (версія ALLROUND KARATE Міжнародної організації International Budo Kai Kan) і за правилами Хокутокі (версія повноконтактного карате Міжнародного союзу бойового карате Koi no takinobori ryu) за олімпійською системою.

Всі переможці були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів, також були визначені спортсмени в номінаціях: «Кращий боєць турніру», «За кращу техніку» і «За волю до перемоги».