Непереможні Бердянці

 13.05.2016
Запорізька область

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації з 05 по 07 травня 2016 року у місті Бердянськ провів другий фінал обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч».

На стадіоні «Енергія» змагалися юнаки 2005 р.н. Виборювати нагороди змагань прибули команди міст Бердянська, Токмака, Приморська, с.Благовіщенка К-Дніпровського району, Бердянського та Токмацького районів.

За підсумками екзаменів з елементів техніки футболу кращими були визначені: Шеремет Кирило - (жонглювання) . Степан Ковальський не залишив шансів своїм одноліткам у ударах на дальність та точність. Обидва футболіста представляли ЗОШ №20 м. Бердянська.

Турнір проводився по коловій системі.

Результати полу фінальних та фінальних змагань:

За підсумками змагань третє місце вибороли учні ЗОШ №5 м.Токмака (тренери Олександр Савон та Володимир Тумановський). Друге місце у Приморських юнаків (тренер Віктор Клименко). Другий фінал поспіль перше місце та право участі у всеукраїнських змаганнях вибороли учні ЗОШ №20 м. Бердянськ (трненер Віталій Шачков).

Кращим гравцем турніру визнали учня ЗОШ №1 м. Приморськ Юрія Алєксєєва, який отримав приз від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами Управлінням молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Необхідно відзначити високий рівень підготовки та проведення змагань на спортивній базі Бердянської ДЮСШ (директор ДЮСШ Микола Даниленко).