Обласні змагання з футболу на призи Героя Соціалістичної праці М.А. Кузнєцова

 17.11.2016
Запорізька область

12-13 листопада 2016 року у с. Благовіщенка К-Дніпровського району Запорізької області відбулися обласні змагання з футболу на призи Героя Соціалістичної праці М.А. Кузнєцова

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Благовіщенський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У змаганнях прийняли участь команди: ФК «Дніпро» с. Благовіщенка, ФК «Колос» с. Велика Білозірка, ФК «Новодніпровка» с. Новодніпровка, ФК «Водяне» с. Водяне. Серед учасників обласних змагань велася запекла боротьба, була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда ФК «Водяне», друге місце отримала команда ФК «Новодніпровка», третє місце команда ФК «Дніпро» с. Благовіщенка.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами Запорізького обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.