Обласну спартакіаду серед збірних команд міст, районів та ОТГ продовжено!

 25.05.2019
Запорізька область

У травні п.р. у м. Приморськ  Запорізької області  на базі відпочинку «Орбіта » пройшли  змагання з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок  в залік обласної  спартакіади  серед збірних команд міст, районів та ОТГ  під гаслом «Здорова молодь – здорова нація».

Організатори змагань – КЗ «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» ЗОР  та Управління молоді, фізичної культури та  спорту облдержадміністрації.  

Змагання проводились з метою: залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та визначення переможця.

Всього у змаганнях з пляжного волейболу прийняло участь  25 команди з міст, районів та ОТГ  Запорізької області (14 чоловічих, 11 жіночих).

Змагання пройшли на високому організаційному рівні. Серед учасників змагань велася запекла боротьба  була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

  • У змаганнях з пляжного  волейболу серед чоловіків (міста) кращою стала команда  м. Запоріжжя, срібло виборола команда м. Бердянськ, а бронзу  м. Мелітополь.
  • У змаганнях з пляжного  волейболу серед жінок (міста) кращою стала команда  м. Запоріжжя, срібло виборола команда м. Єнергодар, а бронзу  м. Бердянськ.
  • У змаганнях з пляжного  волейболу серед чоловіків (райони та ОТГ) кращою стала команда  с. Веселе, срібло виборола команда Якимівської ОТГ, а бронзу  Водянської ОТГ.
  • У змаганнях з пляжного  волейболу серед жінок (райони та ОТГ) кращою стала команда  Василівського району, срібло виборола команда Якимівської ОТГ, а бронзу  К-Дніпровської ОТГ.

Переможців змагань  нагороджено кубком,  медалями та  грамотами, а  призери  отримали медалями та  грамотами  від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Висловлюємо велику подяку керівництву Б/в «Орбіти» за надання сучасних спортивних майданчиків з пляжного волейболу та суддям за проведення змагань на високому організаційному рівні.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР