Обласний турнір з футболу на Запорізькій землі

 16.05.2019
Запорізька область

08 травня 2019 року у м. Вільнянськ  Запорізької області на спортивному майданчику Вільнянської ДЮСШ «Колос» відбулися обласні змагання з футболу серед юнаків 2010-2011 рр.н. присвячені Дню Перемоги.

Організаторами заходу  виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, Вільнянський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Присутніми на заході були: депутат районної ради – Тетяна Дончик, головний фахівець обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ірина Клець,  директор Вільнянського  міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Ігор Пілявський.

З привітальними словами на відкритті виступила депутат районної ради – Дончик Тетяна Георгіївна.

У змаганнях прийняло участь 4 команди.  Серед учасників обласних  змагань  велася запекла боротьба  була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Обласний  турнір з футболу на Запорізькій землі

Перше місце виборола команда Запорізька загальноосвітня школа №104, друге місце отримала команда ДЮСШ м. Вільнянськ, третє місце команда ДЮСШ м. Пологи.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами Запорізького обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.  

 

Заступник директор центру
С.І. Макаренко