Обласний турнір з футболу пам’яті О.М. Мар’єнка на Запорізькій землі

 27.05.2019
Запорізька область

26 травня 2019 року у м. Вільнянськ  Запорізької області на спортивному майданчику Вільнянської ДЮСШ «Колос» відбувся обласний турнір з футболу серед юнаків 2005-2006 рр.н. пам’яті О.М. Мар’єнка .

Організатором заходу є один із найактивніших центрів - Вільнянський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»  за підтримки  КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля, вшанування пам’яті.

У змаганнях прийняло участь 4 команди.  Серед учасників обласних  змагань  велася запекла боротьба  була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда «Колос» м. Вільнянськ, друге місце отримала команда «Аріс» Мелітополь, третє місце команда ДЮСШ Пологи.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами Запорізького обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.