Обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2006-2008 р. н. під гаслом «Здоровим бути модно»

 27.09.2017
Запорізька область

22 вересня 2017 року у м. Кам’янсько-Дніпровська Запорізької області на базі Загальноосвітньої школи відбувся обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат під гаслом «Здоровим бути модно».

Організаторами заходу виступили Кам’янсько-Дніпровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Присутніми на заході були: заступник голови К-Дніпровської міської ради Антоник Михайло Аркадійович, директор К-Дніпровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Гріга Сергій Сергійович, та головний спеціаліст обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР Клець Ірина Богданівна.

У змаганнях прийняло участь понад 80 учасників 50 хлопчиків та 30 дівчат з міст та районів області. Серед учасників обласного турніру з вільної боротьби велася запекла боротьба, була позитивна атмосфера, та незабутні емоції.

Усі учасники були нагороджені медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР та подарунками (пам’ятні тарілки на підставці) присвячені 231 річниці міста Камянка-Дніпровка від К-Дніпровської міської ради.