«Олімпійське літо» - гасло фізкультурно-оздоровчий захід в у дитячому таборі «Ювілейний»

 01.08.2016
Запорізька область

Під таким гаслом 26 липня 2016 року пройшов фізкультурно-оздоровчий захід в літній період у Приморському районі у дитячому-оздоровчому таборі «Ювілейний».

Організаторами змагань виступили: КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Запорізьке відділення НОК України.

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Спортивні естафети проводилися на березі Азовського моря ДОТ «Ювілейний»

Велась запекла боротьба між командами була позитивна атмосфера та незабутні емоції. За підсумками змагань перше місце зайняла команда 11 загін, друге місце 10 загін, третє місце 9 загін.

Після завершення спортивних змагань з привітальним словом виступив директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Олег Володимирович Рибченко та директор ДОТ «Ювілейний» Валентина Іванівна Симоненко .

Усі учасники були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»ЗОР. Найактивніші учасники отримали олімпійські щоденники та записники від Запорізького обласного відділення національного олімпійського комітету.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює велику подяку керівництву ДОТ «Ювілейний» за співпрацю у проведенні спортивного заходу «Олімпійське літо»