«Олімпійське літо» крокує по Запорізькому краю

 16.06.2017
Запорізька область

На стадіоні Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів К-Дніпровського району Запорізької області відбувся традиційний обласний турнір з футболу серед юнаків 2004 року народження в програмі «Олімпійське літо», який традиційно було проведено обласним та Благовіщенським сільським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласної федерації футболу.

У цих змаганнях прийняли участь шість команд: «Руслан» (с. Мінчикури Веселівського району), «Олімп» (с. Велика Білозірка), «Темп» та «Енергія» (м. Енергодар), збірна К-Дніпровського району та благовіщенський «Дніпро».

Учасники були розподілені на дві групи по три команди. В результаті запеклої боротьби в матчі за 3-4 місце зустрілися команди «Руслан» та «Темп». З рахунком 2:1 перемогли веселівські футболісти та посіли ІІІ місце. В вирішальному матчі за І місце благовіщенський «Дніпро» з рахунком 2:0 переміг «Енергію» міста Енергодар.

За підсумками турніру були визначені кращі гравці: Голованов Влад («Темп»), Громак Артем («Дніпро»), Толок Гліб («Руслан»), Чумак Дмитро («Енергія»). Переможці турніру та кращі гравці отримали від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради кубки, медалі, грамоти, футбольні м’ячі. А також усі учасники турніру отримали солодощі від Благовіщенської сільської ради. Дякуємо за допомогу в організації та проведенні турніру Благовіщенському сільському голові Дрязгіній Л.С.

Вболівальники, гравці та всі, хто приймав участь в проведені даного турніру отримали заряд гарного настрою, масу позитивних емоцій на початку чудової пори літніх канікул. Бажаємо всім гарного відпочинку!