«Олімпійське літо» прийшло на Запоріжжя

 11.06.2015
Запорізька область

У с. Благовіщенка К-Дніпровського району Запорізької області пройшов традиційний турнір з футболу серед юнаків 2004 р.н., який проводиться сільським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

Змагання були проведені за програмою всеукраїнської акції «Олімпійське літо».

Учасниками змагань були команди: міста Енергодара «Темп» та «Енергія», «Олімп-НВК» с.Велика Білозерка, збірна команда К-Дніпровського району та місцевий «Дніпро».

Два дні на футбольному полі місцевої ЗОШ велись запеклі двобої за нагороди турніру. За підсумками змагань перше місце виборола команда «Енергія» (тренер Володимир Ліпатніков), срібні нагороди отримали місцеві футболісти (тренер Андрій Діденко), на третьому місці збірна району (тренер Аркадій Лойко).

Директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Рибченко нагородив переможців та призерів змагань кубками, медалями та грамотами. Директору Благовіщенського центру ФЗН «Спорт для всіх» Михайлу Тараненку було вручено нагороду всеукраїнського центру за кращу роботу серед сільських центрів в Запорізькій області. Кращі гравці турніру: Гоцанюк Василь В.Білозерка, Владислав Ішмаков, Михайло Д’яков, Лисенко Дмитро м.Енергодар, Кирило Максименко, Євген Коверник – збірна району, Артем Громак та Владислав Вовк «Дніпро» отримали футбольні м’ячі від обласної федерації футболу.