Олімпійський день на Запоріжжі

 31.05.2019
Запорізька область

У травні  2019 року до м. Запоріжжя завітало головне свято спорту та здоров'я - Всеукраїнський Олімпійський день, що традиційно влаштовується регіональним відділенням НОК України за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету. Ось уже втретє за останні роки місцем проведення цього масового  спортивно-видовищного заходу стала алея Трудової Слави, що розташована в самісінькому центрі міста металургів і енергетиків. Орієнтиром збору чисельних груп дітей і молоді у спортивному одязі залишається «Годинник закоханих».

Тож учасники заходу, а ними стали майже 1000 запоріжців – від дошкільнят до сивочолих ветеранів.

Метою акції: формування сталої звички регулярних занять спортом та ведення здорового способу життя.

Вдалих стартів і переможних фінішів учасникам заходу побажали начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров, керуючий справами виконкому Запорізької обласної ради Володимир Подорожко, голова обласного відділення НОК України Володимир Лобанов.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для вісх «ЗОР приймав активну участь у проведенні та підготовці даного заходу.

Всі учасники активно провели спортивно-масовий захід отримали заряд енергії на свіжому повітрі, багато позитивних емоцій, гарний настрій на цілий день та подарунки від Запорізького відділення НОК України.