Олімпійський день забігу в Запоріжців!

 22.06.2016
Запорізька область

16 червня у м. Запоріжжя в центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» було проведено свято «Олімпійський день - 2016». Це велике свято спорту, яке щороку відзначає весь світ з нагоди дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету. Олімпійський день – це чудова можливість зробити крок назустріч здоровому способу життя, відчути себе справжнім олімпійцем.

Захід проводився за підтримки Національного Олімпійського комітету України, Запорізького відділення НОК України, Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, управління з питань фізичної культури та спорту МОН України, обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР та фізкультуро спортивних товариств.

У рамках спортивного свята відбулися легкоатлетичні забіги від 30м. до 200м., дошкільнят, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста та обласного спорт інтернату, ветеранів спорту та членів Запорізької асоціації спортивних журналістів України, учнів ДЮСШ та обласного центру інвалідного спорту «Інваспорт», учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів та всіх охочих підтримати гарну фізичну форму.

У масштабному заході взяли участь понад 900 учасників, учні дитячо-юнацьких спортивних шкіл, навчальних закладів, комунальних закладів спортивного профілю, обласного центру «Інваспорт», ветерани спорту та всі шанувальники фізичної культури.

Всі учасники отримали грамоти за участь та заохочувальні подарунки.