Перемога дебютантів

 19.09.2017
Запорізька область

З 15 по 17 вересня по всьому узбережжю Азовського моря в Запорізькій області проводилися змагання серед ветеранів спорту. У місті Бердянськ на Кубок України змагалися футболісти віком 45+, а в Приморську, в програмі свята дня міста, проводилися змагання з футболу та волейболу серед ветеранів 50+.

Заходи в Приморську традиційно проводив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з міським центром «Спорт для всіх» та за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

В цьому році участь у футбольному турнірі прийняли представники шести регіонів області: міста Мелітополь, Токмак, Василівка, Веселівський, Приморський райони. Склад учасників поповнився командою «Ветеран-ЗАЕС» міста Енергодар.

Перемогу та перше місце у категорії 50+ здобули дебютанти змагань – команда «Ветеран-ЗАЕС» міста Енергодар , які у фінальному двобої здолали місцеву команду з рахунком 3-0. Третє місце посіли ветерани Веселівського району, які перемогли представників міста Токмака з мінімальної перевагою 1-0. Тільки серія 9-метрових штрафних ударів визначила переможців у матчі за 5-6 місця. 4-2 на користь мелітопольських ветеранів.

У всіх командах були визначені кращі гравці, яки отримали призи від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» це: Олександр Мицик - Василівка, Павло Слєпкін - Мелітополь, Сергій Литовченко -Токмак, Василь Філіпов - Веселе, Олександр Щеглов - Енергодар та Валерій Гедиков- Приморськ

Володимир Джеглов та Віктор Янчев отримали пам’ятні медалі, які вручив директор центру Олег Рибченко.

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Всі учасники отримали заряд бадьорості, поспілкувалися зі своїми давніми друзями, відпочили на узбережжі азовського моря та показали приклад сучасному молодому поколінню, як тримати спортивну форму на протязі довгих літ.

Керівництво комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку директору стадіону «Олімпієць» Владиславу Хіцаю за підготовку спортивної базі для проведення заходу.