Перші – Енергодарівці!

 16.05.2015
Запорізька область

У м.Приморськ на стадіоні «Олімпієць» відбувся перший фінал обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед юнаків 2003-2002 р.н.

Сім кращих команд області виборювали право представляти нашу область на зональних всеукраїнських змаганнях, це представники міст Бердянська, Запоріжжя, Токмака, Енергодара, Приморська, с. М.Токмачка Оріхівського району та с.Чернігівка.

Традиційно ці змагання проводять КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Згідно регламенту змагань юні футболісти виконували нормативи з елементів техніки футболу. Кращим серед кращих був гравець ЗОШ №5 м. Токмак Родіон Корнієнко, яких переміг у двох номінаціях: жонглювання – 238 разів та удари на точність 5 разів. В ударах на дальність кращий результат 38 метрів показав представник ЗОШ №1 м. Енергодар Сергій Лузан. Переможці в номінаціях отримали футбольні м’ячі та дипломи від ТМ «Coca cola».

У матчі за третє місце учні бердянської школи №3 з рахунком 4:3 перемогли місцевих футболістів, а у двобою за перше місце між командами міст Запоріжжя та Енергодара тільки один забитий м’яч визначив переможця. Перше місце у фіналі та право представляти нашу область на зональних всеукраїнських змаганнях, яки будуть проведені у м. Каховка Херсонської області, вибороли юні футболісти ЗОШ №1 м. Енергодара (тренер Ігор Черненко).

Переможці та призери були нагородженні кубком, медалями та грамотами. Футбольні м’ячі від обласної федерації футболу отримали всі команди-учасники фіналу.