Підведення підсумків року!

 02.12.2016
Запорізька область

29 листопада 2016 року в м. Запоріжжя відбулася розширена колегія Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. На заході були присутні заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, голова Запорізького відділення НОК Володимир Лобанов, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталья Власова, керівники структурних підрозділів молоді та спорту райдержадміністрацій та міст обласного підпорядкування, обласних установ та організацій, які працюють у сфері фізичної культури та спорту, керівники обласних спортивних федерацій.

Під час колегії відбулося нагородження грамотами, цінними подарунками, видача посвідчень заслуженого тренера та майстрів спорту України. Також Едуард Гугнін вручив олімпійським чемпіонам, кращим спортсменам та тренерам області за 2016 рік сертифікати на отримання премій голови облдержадміністрації. Грамотою за високий рівень професіоналізму, наполегливу працю та розвиток руху «Спорт для всіх» і реалізацію державної політики у сфері фізичної культури нагороджено директора Комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Рибченко Олега Володимировича.

Також під час колегії було підведено підсумки роботи Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації за поточний рік, та нагороджено переможців та призерів

1. Всеукраїнського місячника з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота»:

ІІІ місце - с. Новобогданівка, Мелітопольський район – начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Мелітопольської районної державної адміністрації – Фатеєва Наталія Геннадіївна

ІІ місце – м. Мелітополь - начальник управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Губська Наталія Юріївна

І місце – м. Енергодар – голова комітету з фізичної культури та спорту Енергодарської міської ради Фінько Олег Анатолійович

2. Обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів під гаслом «Здорова молодь – здорова нація»

Міста

ІІІ місце – м. Бердянськ – відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради ( Шумілов Вадим Геннадійович)

ІІ місце – м. Енергодар - комітет з фізичної культури та спорту Енергодарської міської ради (Фінько Олег Анатолійович)

І місце – м. Мелітополь - управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради (Губська Наталія Юріївна)

1 група сільські райони:

ІІІ місце – Запорізький район – відділ освіти, молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації (Земляк Микола Михайлович)

ІІ місце – Приморський район – сектор молоді та спорту Приморської райдержадміністрації (Волков Володимир Іванович)

І місце – Якимівський район - відділ освіти, молоді та спорту Якимівської райдержадміністрації (Костишак Володимир Іванович)

2 група сільські райони:

ІІІ місце – Токмацький район – відділ молоді, фізичної культури та спорту Токмацької райдержадміністрації (Захарченко Юлія Борисівна)

ІІ місце – Приазовський район – відділ молоді та спорту Приазовської райдержадміністрації (Кирпик Кирило Іванович)

І місце – Веселівський район - відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради (Козюра Михайло Юрійович)

 

Усі переможці отримали Кубки та дипломи від управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА та КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР.