Ранкова «Руханка»

 20.07.2022
Запорізька область

05 липня Запорізька область прийняла естафету відзначення в Україні Олімпійського дня, ініційованого Національним олімпійським комітетом. За ініціативи обласного відділення НОКу та за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації, відділу фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» Запорізької
обласної ради, в обласному спортивному ліцеї була проведена ранкова «Руханка», до виконання вправ якої долучились юні вихованці обласних
ДЮСШ, кращі спортсмени обласної школи вищої спортивної майстерності, учні ліцею. До спортивного заходу, як і до інших, що проводяться на базі спортивного ліцею, традиційно долучились діти з окупованих територій та зон бойових дій, для котрих спортивний ліцей став тимчасовим прихистком.
На початку заходу його учасників привітали начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту Наталія Власова, голова обласного відділення НОКу Володимир Лобанов, бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року в естафеті 4х100 метрів Олеся Повх.
А після вітальних слів була «Руханка», яку провела Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Ольга Стражева. І були задоволені всі учасники, що виконали простий, но корисний комплекс вправ та довели, що попри всі існуючи тимчасові негаразди, спорт об’єднує та надає наснаги.
По завершенню зарядки діти, що були змушені полишити свої домівки через війну, отримали у подарунок сувеніри від Національного олімпійського комітету України.