«Рух заради здоров’я» : фестиваль ранкової зарядки на Запоріжжі

 14.09.2015
Запорізька область

На Запоріжжі 11 вересня 2015 року на майдані Фестивальна перед приміщенням Запорізької обласної державної адміністрації в рамках проведення  Всеукраїнського фестивалю ранкової зарядки з нагоди Всесвітнього Дня здоров’я   відбулася зарядка.

 

Захід був присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні і проходив серед працівників державної сфери.

 

Організаторами фестивалю виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, відділення НОК в Запорізької області.

 

Змагання проводились з метою:  формування сталої звички регулярних занять фізичної культурою і спортом  та ведення здорового способу життя.

 

Офіційними особами на фестивалі були: заступник голови ЗОДА Гугнін Едуард Анатолійович, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Федорівна Власова, голова Запорізького обласного відділення НОК Запорізької області Володимир Євгенійович Лобанов, Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Ольга Стражева та знамениті спортсмені Запорізької області.

 

З привітальними словами на відкритті виступив голова Запорізької обласної державної адміністрації Валерій Баранов.

 

Ранкову зарядку проводила Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Ольга Стражева зі студентами університету.

 

Усі жителі міста мали змогу приєднатися та взяти участь у ранковій зарядці.

 

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву на цілий день, та кожен учасник відчув, що в «Здоровому тілі - здоровий дух»/