«Рух заради здоров’я серед ветеранів 45+»

 11.12.2017
Запорізька область

10 грудня 2017 року в Запорізькій області у м. Василівка затишній спортивній споруді ФОК «Таврія» традиційно відбувся обласний турнір з футзалу серед ветеранів 45+ під гаслом «Рух заради здоров’я!», який було проведено обласним та Василівським міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Захід проводився з метою популяризації футзалу серед ветеранів, пропаганди здорового способу життя та виявлення найсильніших команд і кращого гравця-ветерана.

За титул переможця змагалися шість команд претендентів: 2 команди м. Василівка, Василівського р-ну; м. Вільнянськ, Вільнянського р-ну; м. Оріхів,Оріхівського р-ну; с. Михайлівка, Михайлівського району та с.Веселе, Веселівського району Запорізької області.

Перше місце виборола ФК «Оріхів», друге місце ФК «Таврія-Василівка» та третє місце ФК «Вільнянськ».

За підсумками турніру був визначений кращій гравець ФК «Ветерани-Веселе» Веселівського району Бойко Вадим.

Переможці та призери турніру і отримали від КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради кубки, медалі та грамоти.

Вболівальники, гравці та всі, хто приймав участь в проведені даного турніру отримали заряд гарного настрою та бадьорість.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради дякує за допомогу в організації та проведенні обласного турніру директору Василівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мандичеву Олександру Георгійовичу та висловлюємо слова подяки представникам за організацію команд та небайдужість до розвитку ветеранського спорту у Запорізькій області.