Ще один спортивний майданчик з’явився в селі Любимівка Запорізької області

 18.11.2016
Запорізька область

11 листопада 2016 року с. Любимівка Запорізької області відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику. На свято завітали жителі села, учні школи та почесні гості: замісник генерального директора ПАТ «Запоріжкокс» Безсонов С.В., Любимівський сільський голова Сидєльніков Д.А.,заступник голови Михайлівської РДА Спасська І.А., Безсонов С.В., директор школи Баздирєва О.В., директор КПЖКГ Павліченко О.В., вихователі, вихованці дитячого садочку «Ромашка», вчителі, учні школи та сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Буркот Н. О.

За ініціативи Любимівської сільської ради було створено соціальний проект «Спортивний майданчик» для участі в конкурсі «Ми – це місто», оголошеному ПАТ «Запоріжсталь». Захищали проект учні КЗ «Любимівська ЗОШ І – ІІІ ст.» Васильченко Денис з молодшою сестрою Софією і зайняли ІІ місце. Членів журі вразили оригінальність захисту та задуму проекту. Адже він передбачав відносно невеликі фінансові затрати та згуртування сільської молоді. Грант на реалізацію проекту виділив Запорізький коксохімічний завод. За бізнес – планом матеріальні витрати повинні були здійснюватись лише на придбання будівельних матеріалів, а моделі спортивних споруджень та їх збір проводили представники ФГ «Садове» на чолі з керівником Васильченком С.В. До фарбування була залучена молодь села.

Після урочистого відкриття вчителі фізичної культури Віслогузов М.І., провели показові ігри з настільного тенісу та волейболу. Учні, які не були задіяні в іграх випробували свої сили на турніку і руко ходах, а малеча мала можливість покататись на гойдалках.

Завдяки появі спортивного майданчику центр села ожив та сподіваємось, що стане улюбленим місцем дозвілля молоді.