"Спорт для всіх" дарує радість дітям

 04.11.2016
Запорізька область

Наприкінці жовтня 2016 року, на базі ФОК "Таврія" м. Василівка, Запорізької області за ініціативи міської влади, відбувся I Всеукраїнський турнір з футзалу на Кубок Василівського міського голови, присвяченого Дню визволення міста серед юнацьких команд 1999-2001 років народження.

Спів організатором турніру виступив Василівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» керівник Мандичев Олександр.

У змаганнях прийняли участь 6 команд:

«Таврія» м. Василівка;

«Темп» м. Енергодар;

«Дизеліст» м. Токмак;

«Спартак» м. Мелітопіль;

«Мегаполіс» м. Запоріжжя;

команда с. Любимівка Михайлівського району.

Змагання проходили за коловою системою. Після двох турів першого дня змагань по шість залікових балів мали команди «Дизеліст» та наша «Таврія», яка обіграла колег з Мелітополя та Любимівки.

Другого дня жереб звів наших хлопців з однолітками потужної команди з Енергодара. В запеклій боротьбі, з перевагою в один м’яч «Таврія» здобула перемогу, хоча вже грала без воротаря, який травмувався ще першого дня. Не встояли і команди з Токмака та Запоріжжя. Якщо, василівські юнаки вже здобули перемогу на турнірі за тур до його завершення, то доля другого та третього місця, вирішувалася в останньому турі.

Отже, бронзовим призером турніру стала команда с. Любимівка, срібним призером – «Дизеліст» м. Токмак, а ПЕРЕМОЖЦЕМ I Всеукраїнський турнір з футзалу на Кубок Василівського міського голови, присвяченого Дню визволення міста стала наша «Таврія». Ось ім`я переможців: Артем Чернобай, Олександр Мандичев, Дмитро Мандичев, Данило Першин, Роман Козловський, Сергій Кірюта, Денис Корнійчук, Євген Башинський, Олег Ткаченко, Владислав Береза, тренер команди Андрій Мицик.

Команда-переможець та призери турніру від Василівського міського голови Людмили Цибульняк отримали красені кубки, медалі та грамоти. Кращі гравці турніру нагороджені статуетками, а всі команди учасниці отримали сувенірні подарунки з символікою міста.