«Спорт - це сила, краса і здоров'я»

 16.09.2017
Запорізька область

9 вересня 2017 року у м. Мелітополь Запорізької області в місцевому парку культури і відпочинку ім. Горького пройшло спортивно-масове свято присвячене Дню фізичної культури та спорту в Україні .

Організаторами заходу виступили Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР.

Захід проводився з метою залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухливих ігор, формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей, формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

Присутніми на заході були: директор Мелітопольського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валентина Гур’єва та представники Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради.

Взяло участь в заході понад 100 учасників різної вікової категорії учнів. Учасники заходу були у чудовому гральному настрої, налаштовані на найбільшу кількість перемог у десяти цікавих естафетах, але як завжди у змаганнях перемогла дружба.

Всі були нагороджені грамотами за підтримки КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та солодощами від спонсорів.