Спортивна сім’я – здоровим бути модно!

 02.04.2015
Запорізька область

29 березня 2015 року на Запорізькій області у м. Мелітополь в ДЮСШ № 3 відбувся обласний фестиваль “ Мама, тато, я – спортивна сім’я! ” в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів під гаслом «Здоровим бути модно!».

Захід був присвячений Всесвітньому Дню здоров’я та Міжнародному Дня сім’ї.

Організаторами обласного фестивалю виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводились з метою: залучення сімей до систематичних занять фізичною культурою, здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях .

З привітальним словом на відкритті виступила начальник Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Губська Наталія Юріївна та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»ЗОР Рибченко Олег Володимирович.

Це були одні з наймасовіші змаганнях обласного фестивалю де прийняли участь 14 команд. Перед учасниками змагань виступили вихованці спортивних шкіл, клубів за місцем проживання з показовими виступами акробатів.

За підсумками змагань переможцями стали:

1. місце – сім’я Костік м. Мелітополь;

2. місце – сім’я Жметко м. Мелітополь;

3. місце – сім’я «Середа» Якімівського району.

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами та спортивним інвентарем. Кожна сім’я отримала грамоту за участь у спартакіаді,а молодші учасники щоденник від КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали і дорослі, і дітвора.

Переможці будуть готуватися до фіналу у Всеукраїнському фестивалі у м. Київ 14-16 травня 2015 року.