Спортивне свято у Любимівській ЗОШ

 20.09.2017
Запорізька область

15 вересня 2017 року у КЗ «Любимівської Загальноосвітньої школи I-III ступенів» Михайлівської районної ради, Запорізької області пройшов спортивно-масовий захід серед учнів молодшого віку присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні.

Організаторами заходу виступили Любимівський сільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР.

Захід проводився з метою залучення школярів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухливих ігор, формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей, формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

Присутніми на заході були: заступник директора з навчально-виховної роботи КЗ «Любимівської ЗОШ I-IIIст.» Козловська Олена Олександрівна, директор сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Буркот Наталья Олексіївна та представник КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»Запорізької обласної ради Клець Ірина.

Взяло участь в спортивно-розважальному заході понад 44 учасники різної вікової категорії учнів та вчителі, які допомагали у проведенні змагань.

Чудова ранкова погода, бадьорий настрій захопив усіх після проведення «Ранкової зарядки» під музичний супровід та підняття прапору під козацький марш. Учасники були у чудовому гральному настрої, налаштовані на найбільшу кількість перемог у п’ятьох цікавих естафетах, але як завжди у змаганнях перемогла дружба.

Команди різної вікової категорії отримали грамоти за участь та подарунки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та НОКу України Запорізької області.