Спортивні баталії у Василівці

 05.08.2020
Запорізька область

У місті Василівка завершився турнір з футболу серед чоловічих команд ветеранів під гаслом «Рух заради здоров’я».

 У цьому турнірі брали участь шість команд: «Таврія» м. Василівка, «Ветеран» Підгірненська ОТГ, «Восток» с. Верхня Криниця, «Бурчак» с. Бурчак, «Гірник» м. Дніпрорудне, «Таврійська ОТГ» Оріхівський район.

Всі матчі видалися дуже запальними та емоційними, але все було в рамках правил та взаємоповагою до суперників. Ніхто не хотів поступатися своєму супротивнику, боротьба була за кожний клаптик футбольного поля. Хоча і грали ветерани, але швидкості були дуже на хорошому рівні. Було видно, що ці люди всім серцем та душею живуть футболом, не дивлячись вже на свій вік.

За результатами дводенного турніру третє місце посіла команда «Гірник»  м. Дніпрорудне та кращим гравцем команди став Валерій Шахов, друге місце посіла команда «Восток» с. Верхня Криниця. Кращим гравцем «Востоку» став Володимир Мирошник, а перше місце зайняла команда «Таврія» м. Василівка та кращим її гравцем беззастережно став Олександр Мицик.

Команди, які брали участь у турнірі отримали кубки, медалі та грамоти, а також призи від організаторів змагань.

Організаторами цього турніру стали Підгірненський сільський центр «Спорт для всіх» та відділ фізичного здоров’я населення КУ «Централізована бухгалтерія закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації.

IMG 20200801 130901 1 min