Спортивно-розважальний захід “Хай сонцю і квітам усміхаються діти” у Мелітополі

 06.06.2019
Запорізька область

1 червня 2019 року у м. Мелітополь, що на Запоріжжі, відбулись спортивно-розважальний захід “Хай сонцю і квітам усміхаються діти” приурочено  до Міжнародного дня захисту дітей. Дійство зібрало близько 44 дітей та чимало вболівальників, які прийшли підтримати свою команду.

Організаторами заходу  виступили Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Головною метою є формування у дітей дошкільного віку сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом; покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухливих ігор; формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей; формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

На заході були присутні, директор Мелітопольського міського центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валентина Гур’єва.

Чудова ранкова погода та  бадьорий настрій захопив усіх після веселої розминки. Діти були налаштовані на найбільшу кількість перемог у п’яти цікавих естафетах, але як завжди у змаганнях перемогла дружба.

Переможці та призери отримали грамоти за участь та подарунки від спонсорів.