«Street Workout» в Мелітополі

 16.06.2017
Запорізька область

«Street Workout» - це новий напрямок у вуличному спорті, який зараз дуже популярний в Європейських країнах і на Україні. Не відстає від всіх і Мелітополь.

Вперше масштабні змагання зі «Street Workout» в місті Мелітополь Запорізької області відбулися в червні в 2012 році на спеціально об лаштованому майданчику біля клубу «Факел». На цій події була присутня команда турнікменов із Дніпра на чолі з Денисом Мініним. З того часу в Мелітополі тричі за сезон проходять міські районі змагання з цього видовищного та захоплюючого спорту.

Нещодавно на спортмайданчику в парку ім. Горького м. Мелітополь Запорізької області пройшли змагання «Street Workout – 2017 «Відкриття сезону», присвячені міжнародному дню захисту дітей.

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

Організатор – міський центр ФЗН «Спорт для всіх» на базі Центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

Змагалися у чотирьох номінаціях: фрістайл, віджимання на бруссях, підтягування на перекладині, вихід сили на дві руки. У заході взяли участь 24 хлопці і 1 дівчина – Аліна Сокол.

Переможці змагань:

 

1) в номінації «Фрістайл»

І місце –Андрій Безуглий

ІІ - Ігор Пархоменко

ІІІ - Володимир Пархоменко

2) в номінації «Віджимання на брусах»

І місце – Володимир Курганов

ІІ - Максим Мельник

ІІІ - Станіслав Скочко

 

3) в номінації «Підтягування на перекладині»

І місце – Максим Мельник

ІІ – Богдан Бурдунов

ІІІ- Денис Колюх

 

4) в номінації «Вихід сили на 2 руки»

І місце – Олександр Прусенко

ІІ - Віталій Самсонов

ІІІ – Олексій Щелконогов

Всі 12 переможців отримали грамоти і медалі, а переможець в номінації «Фрістайл» - Андрій Безуглий отримав ще й кубок.

Головний суддя змагань Микола Коновалов.