Товариський футбольний матч з нагоди Дня фізичної культури і спорту

 26.09.2022
Запорізька область

За ініціативи відділу фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» ЗОР, яку підтримали Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації та Департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міськради, з нагоди Дня фізичної культури і спорту було проведено товариський футбольний матч між командами U-17 обласної та
міської спортивними школами з футболу. Перед початком матчу представники обласної та міської влади, учасники гри, хвилиною мовчання віддали шану героям, що загибли, захищаючи рідну землю, кращі працівники спортивної сфери отримали почесні нагороди з нагоди професійного свята. А потім була гра принципових суперників.
Враховуючи, що, в наслідок війни, змагання для цієї вікової групи не проводяться, юні футболісти прагнули проявити свої найкращі якості та жагу до перемоги. Гра тримала в напрузі весь основний час, обидві команди мали нагоди забити гол, але основний час матчу закінчився із рахунком 0-0. І лише в серії післяматчевих пенальті перемогу здобула команда господарів поля- міської ДЮСШ «Металург», яка й отримала кубок. Окремі відзнаки отримали кращі гравці у складі команд. Призи для нагородження були надані відділом фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» ЗОР.