Традиційний обласний турнір з міні-футболу серед студентів коледжів

 27.10.2016
Запорізька область

Минулого тижня в місті Запоріжжя відбулися фінальні матчі першості Запорізької області серед студентів. Турнір традиційно проходить в жовтні місяці у м. Запоріжжя з метою популяризації футболу серед студентів коледжів, пропаганди зорового способу життя та залучення студентів до систематичних занять фізичною культурою і спортом. Організаторами змагань виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради та Запорізьке обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Цього року у змаганнях взяли участь 13 команд коледжів. За результатами жеребкування групу «А» склали команди:

- Запорізький будівельний коледж;

- Запорізький електротехнічний коледж ЗНТУ;

- Запорізький гуманітарний коледж ЗНТУ;

- Запорізький металургійний коледж ЗДІА;

- Токмацький механічний технікум ЗНТУ;

- Економіко-правничий коледж ЗНУ;

а групу «Б»:

-Запорізький авіаційний коледж;

- Запорізький медичний коледж ;

- Мелітопольський промислово-економічний коледж;

- Запорізький коледж радіоелектроніки ЗНТУ;

- Запорізький гідроенергетичний коледж ЗДІА;

- Запорізький торгівельний коледж ЗНУ;

- Коледж Класичного приватного університету.

За результатами ігор у підгрупах за коловою системою в групі «А» до фінальної четвірки вийшли команди ЕПК ЗНУ з першого місця, друге місце посіла команда ЗБК. В групі «Б» перше місце посіла команда ЗГЕК ЗГІА, а друге ЗАК.

У фінальній четвірці перемігши усіх суперників у напруженій боротьбі перше місце посіла команда ЗГЕК ЗГІА, тренер команди майстер спорту Олена Анатоліївна Строколіс. На другому місці команда ЗАК,тренер команди Олег Робертович Малий, яка лише за рахунок більшої кількості забитих м’ячів на чужому полі випередила команду ЕПК ЗНУ, тренер команди Андрій Анатолійович Тоцький.

Переможці та призери отримали нагороди від організаторів змагань.

КЗ «ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює слова подяки усім представникам за організацію команд та відповідальність до розвитку фізичної культури і спорту серед студентів коледжів.