Трудова молодь обирає активний відпочинок!

 20.05.2015
Запорізька область

15-17 травня 2015 року у с. Новокостянтинівка Приазовського району Запорізької області традиційно проведено обласний фестиваль серед трудових колективів. Цього разу молодь зустрілася на березі Азовського моря. Участь у фестивалі, який відбувся на базі пансіонату «Металург», взяли близько 100 представників із десяти промислових підприємств області.

Організаторами заходу виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, обласний центр патріотичного виховання молоді, обласний центр молоді та ТОВ «Соціальні ініціативи Запоріжжя».

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У перший день фестивалю активна трудова молодь Запорізького краю позмагалася за кубок КВК, проявила свої кулінарні здібності у «Конкурсі шашлику» та продемонструвала свої танцювальні таланти.

Другий день фестивалю запам’ятався блискучою грою команд-учасниць у волейбол, настільний теніс та більярд.

Серед учасників обласного фестивалю велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та призами від молодіжної організації ВАТ МК «Запоріжсталь».