Турнір з футзалу з нагоди Нового року серед учнів шкіл-інтернатів та студентів коледжів

 27.12.2016
Запорізька область

В спортивному залі Запорізького гідроенергетичного коледжу відбувся традиційний новорічний турнір з футзалу під гаслом «Під Новий рік всі мрії здійснюються» з нагоди Нового 2017 року серед учнів шкіл-інтернатів та студентів коледжів.

Турнір проводився з метою популяризації футзалу серед студентів коледжів та учнів шкіл-інтернатів Запорізької області та залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

Традиційно захід проводили Запорізьке обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України (начальник Андрій Муштай), спортивний клуб «Енергія плюс»(голова Володимир Собко) разом з дирекцією Запорізького гідроенергетичного коледжу (директор Віктор Черненко) за підтримки комунального закладу обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради (директор Олег Рибченко).

Партнером цих змагань виступила громадська організація Союз православних «Радомир» (віце-президент Михайло Медвідь). Михайло Медвідь вручив учням Каменської школи-інтернату призи та новорічні подарунки.

У змаганнях серед коледжів точилася запекла боротьба за вихід у фінал. У першому півфіналі Запорізький металургійний коледж переміг господарів, Запорізький гідроенергетичний коледж з рахунком 6:4. У другому півфіналі зійшлися Запорізький будівельний коледж та Економіко-правничий коледж ЗНУ. Основний час не виявив переможця, нічия 2:2. А в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:2 перемогу отримали майбутні будівельники.

Третє місце посіли господарі, гідроенергетики, які обіграли ЕПК ЗНУ з рахунком 4:1. А переможцями фіналу стали майбутні металурги, які з мінімальним рахунком 1:0 перемогли будівельників.

Переможці та призери отримали нагороди від організаторів змагань: кубки, медалі, грамоти та дипломи.

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює велику подяку директору Запорізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА Віктору Черненко за співпрацю в підготовці та проведенні турніру.