У дівчат нині свято!

 12.03.2015
Запорізька область

6 березня 2015 року у місті Запоріжжя пройшли розважальні, цікаві і дуже захоплюючі змагання на роликах серед дівчат серед різних навчальних закладів на ролердромі «РОЛА-КОЛО».

Спортивно-розважальну програму присвячено для дівчат, напередодні Міжнародного жіночого свята в рамках Всеукраїнської акції "Відповідальність починається з мене".

Весна - час кохання, нового життя, самих прекрасних можливостей, тепла, розваг і нових відкриттів!

Організаторами заходу виступили Комунальний заклад "Обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Запорізької обласної ради спільно з Комунальним закладом "Запорізький обласний центр молоді" Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та Студії "Respect" .

Для багатьох дівчат, такі змагання були відкриттям чогось нового, адже не часто доводиться на роликах співати, танцювати, змагатися, перемагати і отримувати цілу купу позитивних емоцій і радості.

Всі команди боролися, йшли до перемоги, намагалися і проявили свої здібності та вміння. Після були нагороджені грамотами, медалями, дипломами, приємними солодкими подарунками та сюрпризами. Було помітно, що дівчата залишилися щасливі і задоволені!

Після завершення програми з привітальним словом виступив директор центру Олег Володимирович Рибченко де поздоровив всіх дівчат та колектив з наступаючим Днем 8 Березня!