У Мелітополі відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я!»

 20.04.2016
Запорізька область

17 квітня 2016 року в Запорізькій області у м. Мелітополь на базі ДЮСШ № 3 відбувся обласний фестиваль “ Мама, тато, я – спортивна сім’я! ” в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст та сільських районів під гаслом «Здорова молодь – здорова нація!».

Захід був присвячений Всесвітньому Дню здоров’я та Міжнародному Дню сім’ї.

Організаторами обласного фестивалю виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради, Мелітопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводились з метою: залучення сімей до систематичних занять фізичною культурою, здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях .

З привітальним словом на відкритті виступила заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Макаренко Світлана Іванівна

Це були одні з наймасовіші змаганнях обласного фестивалю де прийняли участь 12 команд. Перед учасниками змагань виступили вихованці спортивних шкіл, клубів за місцем проживання з найкращими показовими виступами.

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами, спортивним інвентарем. Кожна сім’я отримала грамоту за участь у спартакіаді, а молодші учасники щоденник від КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали і дорослі, і дітвора.

Переможці будуть готуватися до фіналу у Всеукраїнському фестивалі, який відбудеться у м. Херсон 09-12 червня 2016 року.