В Запорізькій області проводиться Всеукраїнський місячник по облаштуванню спортивних майданчиків

 06.04.2017
Запорізька область

Під таким гаслом щорічно в Запорізькій області проводиться Всеукраїнський місячник по облаштуванню спортивних майданчиків.

Як завжди великий обсяг робіт проводиться у містах Мелітополь та Енергодар. Серед сільських районів активно ведеться робота в Якимівськомому, Веселівському, К-Дніпровськогму, Михайлівському, Мелітиопольському та Бердянському районах.

Так у м. Мелітополь юні футболісти та їх батьки прибирають новий штучний майданчик від сміття. В інших містах та районах школярі розпочали упорядкування майданчиків в учбових закладах. Активні волонтери формують групи для облаштування майданчиків в місцях масового відпочинку. Активно допомагають у корисних справах дорослі і діти.

Найціннішим для людини є здоров’я, воно потребує уваги та зміцнення. Існує найкращий спосіб його поліпшення та підтримки – це заняття фізичною культурою та масовим спортом. Ці заняття для більшої ефективності повинні відбуватися на свіжому повітрі та на спортивній споруді чи на простому спортивному майданчику.

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради закликає всіх не байдужих приєднатися до участі в упорядкуванні спортивних майданчиків на своїх територіях.