«В здоровому тілі – здоровий дух»

 08.09.2017
Запорізька область

На Запоріжжі 8 вересня 2017 року біля будівлі Запорізької обласної державної адміністрації відбувся Всеукраїнський фестиваль ранкової зарядки з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні.

Організаторами фестивалю виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» ЗОР відділення НОК в Запорізької області.

Захід проводились з метою: формування сталої звички регулярних занять фізичної культурою і спортом та ведення здорового способу життя.

Офіційними особами на фестивалі були: заступник голови ЗОДА – керівник апарату Бойко Зінаїда Михайлівна, заступник начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Ковпак Владислав Олександрович, голова Запорізького обласного відділення НОК Лобанов Володимир Євгенійович, директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Олег Володимирович Рибченко та знамениті спортсмені Запорізької області.

З привітальними словами на відкритті виступила заступник голови ЗОДА – керівник апарату Бойко Зінаїда Михайлівна.

Ранкову зарядку проводили залужені тренери України Кокарєв Борис та Кокарєва Світлана.

Усі жителі міста мали змогу приєднатися та взяти участь у ранковій зарядці.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву на цілий день, та кожен учасник відчув, що в «Здоровому тілі - здоровий дух»