Відкриті тренування для внутрішньо переміщенних осіб

 18.05.2022
Запорізька область

Комунальний заклад «Запорізький обласний спортивний ліцей» Запорізької обласної ради із настанням активних військових дій на сході та півдні України розширив свій профіль і став місцем тимчасового розміщення людей, що були змушені залишити свої домівки в Запорізькій, Донецькій, Луганській, Херсонській областях.


Водночас в закладі знаходяться й кращі молоді спортсмени області, що суміщають здобуття освіти із регулярними тренуваннями та перемогами на спортивних аренах. Враховуючи більш-менш стабільну ситуацію в Запоріжжі, було відновлено регулярний тренувальний процес вихованців ліцею.
За ініціативи відділу фізичного здоров’я населення КУ «ЦБ молоді та спорту» ЗОР та за підтримки директора ліцею Лариси Білової було ініційовано проведення два рази на тиждень відкритих тренувань вихованців ліцею, до яких будуть долучаютись діти із сімей, що переміщені до Запоріжжя із зон бойових дій і окупованих територій та діти із будинків, що розташовані поруч із закладом.На першому тренуванні, що на нещодавно збудованому мультифункціональному спортивному майданчику проводив тренер-викладач відділення боксу Андрій Семенко, діти із задоволенням виконували всі запропоновані вправи та отримали певне фізичне навантаження.
В подальшому такі тренування будуть проводити й тренери інших відділень спорту ліцею, використовуючи наявну спортивну базу.