Вшанували пам`ять

 22.09.2017
Запорізька область

На Запоріжжі 15-16 вересня 2017 року у м. Приморськ пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів 50+ пам’яті І.І. Маркова.

Організаторами заходу виступили Приморський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА.

Змагання проводились з метою: формування сталої звички регулярних занять фізичної культурою і спортом, ведення здорового способу життя та вшанування пам’яті.

Присутніми на заході були: заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Макаренко Світлана Іванівна, провідний інспектор відділу освіти Приморської РДА – Волков Володимр Іванович, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Васильєв Володимир Миколайович.

У змаганнях прийняло участь 4 команди з м. Запоріжжя, м. Приморськ, м. Дніпрорудне, Запорізької області та м. Дніпро, Дніпровської область.

Серед учасників Всеукраїнського турніру з волейболу велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Перше місце виборола команда м. Приморськ, друге місце отримали гості з м. Дніпро та третє місце посіла команда м. Дніпрорудне.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та цінними подарунками від спонсорів.