Вшанували пам’ять видатної людини

 20.10.2017
Запорізька область

На території Запорізької області було проведено низку спортивно-масових заходів, присвячених Дню захисника України, Дню українського козацтва та Покрови. Один з таких заходів проходив у с.Новомиколаївка на стадіоні О.В.Андрєєва. На футбольному турнірі, пам’яті видатної людини О.В.Андрєєва, брали участь команди Запорізької та Дніпропетровської областей.

Захід було проведено молодіжною громадською організацією ФК «Таврія» за підтримки КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради.

За підсумками проведених ігор перше місце посіла місцева «Таврія» (головний тренер Анатолій Лютий), другу сходинку пошани зайняли представники обласного центру – команда «Спартак-КПУ» (тренер Володимир Кочегаров та Володимир Светлічний). На третьому місці представники Покровського району Дніпропетровської області.

На урочистому нагородженні подяками КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради були відзначені ветерани футболу Новомиколаївського району Микола Шевченко та Володимир Єпіхін. Також свої нагороди отримали : голова правління ТОВ «Терра» Микола Павелко, голова товариства «Гайчур» Анатолій Головко, голова правління «Райспоживспілка» Лідія Темченко.

Всі команди призери отримали кубки, а гравці медалі і грамоти ОЦ «Спорт для всіх».