Запоріжжя відсвяткувало День молоді

 03.07.2015
Запорізька область

27 червня в м. Запоріжжя на спортивному майданчику центрального пляжу відбувся відкритий турнір з пляжного футболу та пляжного волейболу.

Захід був присвячений Дню молоді України в програмі спортивно-масових заходів «Олімпійське літо».

Організаторами відкритого турніру виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради спільно з Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Змагання проводились з метою: популяризації фізичної культури та спорту серед різних верств населення, патріотичного виховання молоді, підвищення спортивної майстерності футболістів, пропаганда здорового способу життя .

З привітальним словом на відкритті виступив мер міста Запоріжжя Олександр Ченсанович Сін, начальник Управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Власова Наталя Федорівна та заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Макаренко Світлана Іванівна.

У змаганнях з пляжного футболу прийняли участь 6 команд, з пляжного волейболу 7 команд. Перед учасниками змагань виступ хореографічних колективів, масова зарядка від тренерів спортивного клубу Sky Hall.

За підсумками змагань переможцями з пляжного футболу стали:

1 місце –ТОВ «ЗТМК»;

2 місце – ЗТР;

3 місце – ЗНУ.

За підсумками змагань переможцями з пляжного волейболу стали:

1 місце – ВАТ «Мотор»;

2 місце – ЗДМУ;

3 місце – ТОВ «ЗТМК»

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами від КЗ ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Задоволення від участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримала молодь України.