Запорізький обласний турнір з футзалу 3х3

 28.03.2017
Запорізька область

22 березня 2017 року на спортивному майданчику Запорізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА відбувся відкритий обласний турнір з футзалу 3х3 під таким гаслом «Здорова молодь – здорова нація». Організатором змагань виступив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради ( директор Олег Рибченко).

Захід проводився з метою:

- залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом;

- пропаганди здорового способу життя;

- організації активного та змістовного дозвілля

- популяризації футзалу 3х3

- активізації юнацького спорту

В турнірі взяли участь 18 команд: по 2 команди від Запорізького гідроенергетичного коледжу ЗДІА, Запорізького авіаційного, Запорізького металургійного ЗДІА, Запорізького економіко-правничого ЗНУ та Запорізького будівельного коледжів і по 1 команді від Запорізького медичного коледжу, Запорізького коледжу КПУ, Токмацького механічного технікуму ЗНТУ та Запорізького гуманітарного коледжу ЗНТУ. А також 2 команди ЗОШ №20 міста Запоріжжя, Відраднівська ЗОШ Запорізького району і Матвіївська школа-інтернат Вільнянського району Запорізької області.

На параді-відкритті турніру директор Запорізького гідроенергетичного коледжу Черненко Віктор сказав вітальні слова на адресу організаторів та учасників змагань, побажавши їм цікавих ігор та спортивного везіння. Головний спеціаліст КЗ «ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Біляєв Володимир ознайомив учасників і представників команд з регламентом проведення змагань та побажав всім учасникам змагань міцного здоров’я і яскравих перемог.

Далі на старт вийшли учасники турніру. В результаті баталій у відбірних групах, до півфіналу пробилися команди: «Надія» ЗНУ , авіаційного, Токмацького механічного ЗНТУ та економіко-правничого коледжів ЗНУ.

У першому півфіналі авіаційний впевнено переміг «Надію» ЗНУ з рахунком 2:0. У другому півфіналі ЕПК ЗНУ переміг ТМТ ЗНТУ з рахунком 1:0. У матчі за 3-е місце «Надія» ЗНУ перемогла ТМТ ЗНТУ з рахунком 2:1.

Вирішальний матч... в якому зустрілися ЕПК ЗНУ і ЗАК , тримав у напрузі глядачів і учасників до самого фінального свистка арбітрів . Рахунок нічийний, 0:0, серія післяматчевих пенальті, «спортивна лотерея». Перемогу здобули авіатори з рахунком 2:1.

Переможці та призери отримали в нагороду грамоти та медалі від КЗ «ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює велику подяку директору Запорізького гідроенергетичного коледжу Черненко В.В. за співпрацю у підготовці та проведенні турніру на чудовій спортивній базі коледжу.