«Зарядка для здоров’я»

 12.09.2016
Запорізька область

На Запоріжжі 9 вересня 2016 року напередодні Дня фізичної культури та спорту України на майдані Фестивальний в рамках проведення Всеукраїнського фестивалю ранкової зарядки відбулася «Зарядка». Близько 300 запоріжців прийшли на цей захід.

Захід був присвячений Дню фізичної культури та спорту України і проходив серед працівників державної сфери та спортсменів.

Організаторами фестивалю виступили Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, відділення НОК в Запорізької області.

Мета заходу: формування сталої звички регулярних занять фізичної культурою і спортом та ведення здорового способу життя.

Офіційними особами на фестивалі були: Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОДА Наталія Власова, голова Запорізького обласного відділення НОК Запорізької області Володимир Лобанов, Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Ольга Стражева. Також у заході взяли участь учасники ХХХІ літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

Провела зарядку майстер спорту України з художньої гімнастики, член збірної команди України Вікторія Громік.

Усі жителі міста мали змогу приєднатися та взяти участь у ранковій зарядці.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву на цілий день, та кожен учасник відчув, що в «Здоровому тілі - здоровий дух»