Змагання з легкої атлетики у с. Долинки

 27.10.2019
Запорізька область

17 жовтня 2019 року у с. Долинка на стадіоні Долинської школи відбулися спортивні змагання серед команд шкіл Підгірненської громади з легкої атлетики.

Основна мета спортивних змагань – виховати патріотичні почуття в учнів, спонукати школярів до систематичного фізичного самовдосконалення, сприяти утвердженню пріоритетів ведення здорового способу життя, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги.

Після проголошення девізу капітани команд чітко рапортували про готовність команд взяти участь у спортивних змаганнях.

На змаганнях були присутні: директор школи Людмила Остапенко перед початком привітала учасників змагань зі спортивним святом та побажала командам вдалих стартів також зі словами мужності та вдалості у змаганнях виступив директор сільського Підгірненського РЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Чабан.

Змагання були цікаві, напружені, шквали позитивних емоцій, десятки сонячних усмішок та щасливі очі в усіх присутніх. В кінці змагань, при підбиванні підсумків, журі високо оцінило старанність команд.    

Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Побажаємо нашим спортсменам здоров'я, миру і наснаги в навчанні та спорті.