2-й етап спартакіади пройшов у місті Новограді-Волинському на Житомирщині

 28.03.2017
Житомирська область

На минулому тижні в рамках фізкультурно-оздоровчиих заходів «Рух – енергія, здоров`я та краса» на базі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму розпочався другий етап спартакіади з плавання серед

Організаторами змагань виступили: Новоград-Волинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради, Новоград-Волинське вище професійне училище, Новоград-Волинський промислово-економічний технікум, Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж, Новоград-Волинський медичний коледж.

В змаганнях прийняло участь 16 студентів зі всіх вищих навчальних закладів міста. Всі студенти були розділені на 4 команди по 4 учасника в кожній, дві команди дівчат та дві хлопців.

Як показали змагання, плавання – це величний та яскравий вид спорту, де кожен учасник може показати індивідуальну майстерність та волю до перемоги.

Переможцями серед дівчат стали:

I місце - Новоград-Волинський промислово-економічний технікум;

II місце - Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж;

III місце – Новоград-Волинський медичний коледж.

Переможцями серед хлопців стали:

I місце - Новоград-Волинський промислово-економічний технікум;

II місце - Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж;

III місце – Новоград-Волинське вище професійне училище.

Кожна команда була нагороджена грамотою від Новоград-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Наступний етап спартакіади серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації міста Новограда-Волинського відбудеться згідно графіку змагань 23 березня о 13 годині по дисципліні шашки на базі Новоград-Волинського вищого професійного училища.