Черговий етап обласних заходів «Спортивна зима» на Житомирщині

 19.02.2015
Житомирська область

В Житомирі, на базі ЗОШ №2 було проведено черговий етап обласних спортивно-масових заходів серед дітей школярів в рамках спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима».

Захід відбувся з метою розвитку та формування культури здорового способу життя, презентація форм організації фізично активного дозвілля та популяризації волейболу в місті та в області.

В заході приймали участь 14 команд 5-11 класів. Змагалися між собою 5-8 і 9-11 класи.

Незважаючи на різницю у віці учасників заходу, ігри пройшли досить рівно і головне, що учасники під час гри навчились розуміли один одного без слів та стали ще дружнішими. Були відзначені окремі гравці і нагороджені дипломами, як кращий «атакуючий», «подаючий» і «зв’язуючий».

Спортивне свято було організовані обласним центром фізичного населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Переможці заходу у всіх вікових категоріях нагороджувалися дипломами, кубками та медалями, а призери змагань у всіх вікових категоріях нагороджувалися дипломами та медалями ЖОЦФЗН «Спорт для всіх».