Фестиваль контактних видів єдиноборств «Таеквон-до для всіх» пройшов у Житомирі

 10.03.2016
Житомирська область

5 березня 2016 року в місті Житомир на базі спортивного клубу «Досконалість» відбувся відкритий обласний фестиваль "Таеквон-до для всіх" в рамках Всеукраїнських заходів «Спорт для всіх в парках і скверах». Захід спільно організований ЖОЦФЗН «Спорт для всіх», за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту житомирської облдержадміністрації та обласною федерацією таеквон-до ІТФ.

У заходах взяли участь біль ніж 80 спортсменів з 5 команд з міст Житомира, Ємільчино та Іршанська. В заходах брали участь юні спортсмени: 4-5, 6-7, 8-9, 10-11 та 12-13 років. Більшість з них виступали вперше і добре себе проявили.

Фестиваль проводився з метою популяризації здорового способу життя, пропаганди розвитку контактних видів єдиноборств в місті та області і патріотичного виховання молодих спортсменів.

Учасники заходу були нагороджені дипломами та медалями, а тренерам було вручено подяки Житомирського обласного центу ФЗН «Спорт для всіх» за особистий вагомий внесок у розвиток і попуризацію здорового способу життя та розвиток таекван-до ІТФ на житомирщині.