Фінальні заходи «Спортивної зима» на Житомирщині

 23.02.2015
Житомирська область

Найактивніших учасників зимових змагань, близько 70 учасників –переможців обласних заходів «Спортивна зима» Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, за підтримки меценатів зібрали на льодовій ковзанці «ФОК».

Захід відбувся з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, покращення стану фізичного здоров’я і показників фізичного розвитку, пропаганди здорового способу життя та патріотичного виховання дітей та молоді.

В змаганнях прийняли участь 7 команд. Кожна команда складалася з десяти учасників. Програма заходу включала в себе веселі старти на льоду, снайпер та майстер-клас для початківців.

Від бурхливих оплесків публіки у «льодовому» залі було гаряче.

Гості міста, самі учасники та їх батьки були приємно вражені рівнем проведення заходу, а в велика кількість бажаючих взяти участь у «Спортивній зимі» свідчить про те, що конкурс стає дедалі популярнішим.

Захід проводиться у три етапи у всіх регіонах України вже четвертий рік поспіль, де функціонують центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Місця і строки проведення І та ІІ етапів затверджуються відповідними центрами, місце і строки проведення ІІІ етапу (фінал Заходу) затверджуються Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і проводиться з 24 по 27 лютого 2015 року серед команд-переможців обласних заходів», на базі відпочинку «Сонячна долина», с. Бояни, Новоселицького району, Чернівецької області (про результати участі команди від Житомирської області проінформуємо згодом).

Переможці ж обласного заходу були нагороджені дипломами, медалями, ЖОЦФЗН «Спорт для всіх» і подарунками від меценатів.