Футбольні конкурси на Житомирщині

 17.11.2015
Житомирська область

У м. Малині на спортивному майданчику ДНЗ «Малинський професійний ліцей» відбулися футбольні конкурси з технічної майстерності, в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів “Спорт для всіх у парках і скверах. Організаторами заходу стали Малинський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та кафедра фізичного виховання профліцею.

 

Підлітки та юнаки від 15 до 19 років змагалися в номінаціях «Жонглювання м’ячем», «Удар на дальність» та «Удар на точність».

 

Жонглювання проводилося в квадраті 4х4 м. Кожному учаснику надавалося дві спроби. Результат переможця Владислава Максименка – 74 «набивань», хоча в додатковій спробі він показав 141 разів. Другим номером став Іван Дмитрієв, третім – Роман Віктоник.

 

Владислав був кращим і в номінації «Удар на дальність». М’яч від його удару «залетів» аж на 45 метрів. На другому місці Артем Прокопенко з результатом 42 м, на третьому – Максим Геращенко.

 

В «ударі на точність» першою позицією була точка на відстані 10 м від воріт для міні-футболу, при цьому за умовами змагань м’яч повинен був перетнути лінію воріт у повітрі. Чотири підряд влучні удари принесли перемогу Максиму Фалінському. Андрій Карпенко став другим призером, а на третю сходинку п’єдесталу пошани претендували відразу три спортсмени: Віталій Попов, Максим Рипик і Владислав Романчук. Останньому вдалися дві результативні спроби. Він і зайняв третє місце.

 

Всі призери змагань нагороджені грамотами міського центру «Спорт для всіх».