Футбольний фрістайл» на призи Житомирського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

 10.11.2015
Житомирська область

6-7 листопада у м. Житомир на стадіоні «Спартак» Житомирським обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації відбувся відкритий обласний захід з «футбольного фрістайлу» на призи обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» серед дітей середнього шкільного віку в рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спорт для всіх в парках і скверах».

 

Захід проводився в декілька етапів. Розпочався з загальної зарядки учасників і глядачів заходу. Наступними етапами були вибивання м’яча на найбільшу кількість разів та попадання у ворота з 9 метрової позначки. А завершувався – футбольними протистояннями команд сформованих з усіх бажаючих учасників заходу.

 

Даний захід відбувався вже не вперше. Головною метою заходу була допомога дітям, які ще не мають власного чіткого уявлення займатися спортом чи ні, визначитися з відповіддю та обрати вид спорту, а також популяризація футболу, залучення населення до занять фізичною культурою та спортом в місті та області.

 

Усі учасники та глядачі заходу отримали лише приємні враження, а переможці та призери заходу були нагороджені дипломами та медалями Житомирського  обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».